Hopp direkte til innhold

Seminar

AdeB-dagene: Individuell arbeidsrett (valgfag)

  • Tid: 28. oktober 2020 09:15 - 11:00
  • Sted: Arntzen de Besche, Bygdøy Allé 2, Oslo
  • Påmeldingsfrist: 27. oktober 2020

Arntzen de Besche har gleden av å invitere jusstudenter til manuduksjon i individuell arbeidsrett. Manuduksjonen passer for studenter både på bachelor- og masternivå.

Partner Christian Backe og advokatfullmektig Hanna Svestad Løkholm vil foredra om oppsigelse på grunn av virksomhetens forhold (nedbemanning), samt kort om permittering. Både Christian og Hanna er tilknyttet vår avdeling for arbeidsliv. Christian har lang erfaring som advokat, og har bistått i mange omorganiseringer og nedbemanninger. Hanna har erfaring som både kollokvieveileder og oppgaveretter for studenter ved Universitetet i Oslo. 

Hvis smittesituasjonen tillater det, vil vi åpne for deltakelse digitalt og fysisk i våre lokaler i Oslo, men da kun fysisk for et begrenset antall deltakere. Hvis situasjonen ikke tillater fysisk deltakelse, vil vi gjennomføre manuduksjonen heldigitalt. Dette avklares nærmere manuduksjonen og kommuniseres direkte til deltakerne.

Vi gleder oss!

Vennligst oppgi fornavn Vennligst oppgi etternavn
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse

Dersom du kan lese dette, ikke endre innholdet i feltene under. Det vil gjøre skjemaet ugyldig og vi vil ikke kunne motta dine data. Dersom dette allerede har skjedd, last siden og prøv på nytt, uten å endre disse verdiene.

Kontaktpersoner