Hopp direkte til innhold

Seminar

AdeB-dagene: Erstatningsrett

  • Tid: 03. desember 2021 09:15 - 11:00
  • Sted: Arntzen de Besche, Bygdøy allé 2, Oslo
  • Påmeldingsfrist: 02. desember 2021
  • Registrering og servering fra kl. 09:00

Arntzen de Besche har gleden av å invitere jusstudenter ved UiO til manuduksjon i erstatningsrett i våre lokaler i Bygdøy allé 2.

Vår partner Terje Granvang foredrar om temaet «Objektivt ansvar med hovedvekt på det ulovfestede objektive ansvaret og hovedtrekk i bilansvaret».

Terje har mange års erfaring innenfor erstatningsrett. Han har særlig kompetanse innenfor erstatningsrettslig tvisteløsning og prosedyre, herunder ved styre- eller profesjonsansvar. Han har også mer enn 20 års erfaring med å forelese i erstatningsrett for elever ved UiO. 

Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernregler og retningslinjer for arrangementer. Vi ber om at deltakere på våre arrangementer holder seg oppdatert på hvilke retningslinjer som gjelder, og følger disse ved deltakelse på våre arrangementer.

Vi gleder oss!

Vennligst oppgi fornavn Vennligst oppgi etternavn
Vennligst oppgi en gyldig e-postadresse

Dersom du kan lese dette, ikke endre innholdet i feltene under. Det vil gjøre skjemaet ugyldig og vi vil ikke kunne motta dine data. Dersom dette allerede har skjedd, last siden og prøv på nytt, uten å endre disse verdiene.

Kontaktpersoner