Hopp direkte til innhold

Ratinger og anerkjennelse

Vi løser kundens utfordringer og bidrar til at kunden når sine mål. Vi motiveres av å arbeide med spennende, ambisiøse og ledende selskaper som stiller krav og utfordrer oss.

Chambers and Partners og Legal 500 er to av de viktigste byråene som rangerer advokatfirmaer og enkeltadvokater. De vurderer hvilke advokatfirmaer og advokater som er de dyktigste, og deres undersøkelser er basert på intervjuer og samtaler med advokatfirmaenes kunder og samarbeidspartnere. Arntzen de Besche har i en årrekke vært blant de norske advokatfirmaene med sterkest resultater på disse rangeringene.

Bred kompetanse

Vi oppnår sterke ratinger innenfor arbeidsliv, bank og finans, corporate/M&A, europa- og konkurranserett, fornybar energi, forsikring, immaterialrett, kapitalmarkedet, næringseiendom, offshore entreprise og skipsbygging, olje og gass, restrukturering og insolvens, shipping, skatt, TMT og tvisteløsning og prosedyre. 

Vi er det norske advokatfirmaet som sist mottok prisen "Client service law firm of the year" fra Chambers and Partners. Prisen deles ut til firmaer som utmerker seg særlig for kvaliteten og bredden i serviceytelsen til sine kunder.

Tett samarbeid med kunden

I tillegg til å rangere advokatfirmaer og advokater, publiserer Chambers and Partners og Legal 500 årlig utsagn som viser hva kundene sier om Arntzen de Besche. Vi er stolte av at kundene våre i 2019 omtalte oss på følgende måte:

Relaterte saker

Kontaktpersoner