Hopp direkte til innhold

Vjosa Maxhuni

Vjosa Maxhuni

Fast advokat

Kontaktinformasjon

Curriculum Vitae

Vjosa er tilknyttet virksomhetsområdet Entreprise.

Vjosa er spesialisert innenfor tvisteløsning og kontraktsrett, og jobber hovedsakelig opp mot bygge- og anleggsbransjen.

Arbeidet hennes omfatter utvikling av kontrakter, oppfølging av prosjekter og håndtering av sluttoppgjør og tvister, både for nasjonale og internasjonale aktører. Vjosa har verdifull erfaring fra store og komplekse prosjekter, herunder et av Norges største OPS-prosjekter (Rv. 555). Videre har Vjosa opparbeidet seg bred erfaring innen tvisteløsning og prosess.  

Hun har også kompetanse innen miljørett. Temaet for hennes masteravhandling var «Miljøkrav i entreprisekontrakter». I samarbeid med Grønn Byggallianse, har Vjosa vært med på å utarbeide kontraktsveilederen for BREEAM-sertifisering. Hun var også involvert i Klimaskiftet for bygg og eiendom og har holdt flere foredrag om bærekraft, blant annet i samarbeid med Skift og Ungt Entrepriseforum

Vjosa har hatt en rekke verv og er i dag nestleder i Advokatforeningens utvalg for Yngre advokater Oslo. 

Gjennom sine erfaringer, har Vjosa fått en god forståelse av samspillet mellom juss, politikk og næringsliv. Dette gjør at hun ser saker og juridiske problemstillinger i et helhetlig perspektiv. Ved å kombinere faglige kompetanse og personlige driv, jobber Vjosa proaktivt med å oppnå optimale resultater i alle saker og prosjekter. 

Arbeidsgivere

Utdanning

Verv

Relaterte saker