Hopp direkte til innhold

Thea Susanne Skaug

Thea Susanne Skaug

Partner

Kontaktinformasjon


Curriculum Vitae

Thea er tilknyttet virksomhetsområdet Anskaffelser og Konkurranserett.

Thea bistår først og fremst innen Europa- og konkurranserett, og særlig i forbindelse med oppkjøp, fusjoner og etablering av joint venture, samt i saker om konkurransebegrensende samarbeid og misbruk av dominerende stilling.

Thea er en populær foredragsholder, og gir råd og utarbeider opplæringsprogrammer internt i bedrifter. Hun arbeider også med offentlige anskaffelser, herunder særlig forholdet mellom lovlig prosjektsamarbeid og ulovlig anbudssamarbeid, samt generell EØS-rett, distribusjonsavtaler og markedsrett.

Hun har tidligere erfaring som juridisk direktør i Konkurransetilsynet, Europakommisjonen og et utenlandsk advokatkontor. Hun har også vært medlem i flere lovutvalg, herunder NOU 2013:6 God Handelsskikk i dagligvarekjeden.

Thea er rangert som spesialist innen konkurranserett i blant annet Chambers Europe, Legal 500 og Legal Experts 2013.  I Chambers & Partners omtales hun for å a "proactive and effective" lawyer with "a high analytical and working capacity.", i Legal 500 omtales hun som «service-oriented and highly professional». Thea er ranket i listen “Woman in Business law” 2018 – Expert Guides og Who`s Who Legal 2018.  I 2009 var hun på Kapitals liste over Norges 100 mektigste kvinner. 

Arbeidsgivere

Utdanning


Relaterte saker