Hopp direkte til innhold

Ole Skeidsvoll  Moe

Ole Skeidsvoll Moe

Partner

Curriculum Vitae

Ole Skeidsvoll Moe er tilknyttet entrepriseavdelingen og energiavdelingen. 

Han arbeider primært med offshore olje og gass-prosjekter, landentreprise, tilvirkningskontrakter og tvisteløsning.

Skeidsvoll Moe har erfaring fra olje- og gassprosjekter i de fleste offshore olje- og gassregioner globalt, inkludert Brasil, norsk og britisk sektor i Nordsjøen, Norskehavet og norsk og russisk sektor i Barentshavet, og han har jobbet med slike prosjekter i alle dets faser fra tidligfase studier, fabrikasjons- og totalentreprisekontrakter, installasjon, MMO og fjerningsoppdrag. I hans virke har etablering og oppfølgning av prosjektrisikostyringsverktøy vært et fokusområde, i tillegg til håndtering av compliance-risko i forbindelse med internasjonale prosjekter og etaberling av virksomhet i utlandet. Han har også omfattende erfaring fra landentrepriseprosjekter i alle prosjektfaser og entreprisemodeller. 

Skeidsvoll Moe jobber jevnlig med fiskeri- og havbruksrelaterte forhold, herunder i særdeleshet leveransekontrakter til fiskeri- og havbruksnæringen. 

Skeidsvoll Moe har erfaring fra håndtering av omfattende tvister for domstolene og i voldgift samt tvangsfullbyrdelse i en rekke jurisdiksjoner, herunder Norge, England, Tyskland og USA. 

Legal 500 siterer kilder på at Ole er "incredibly capable".

Arbeidsgivere

Utdanning

Relaterte saker