Hopp direkte til innhold

Ole Skeidsvoll Moe

Ole Skeidsvoll Moe

Partner

Kontaktinformasjon


Curriculum Vitae

Ole Skeidsvoll Moe er leder for entreprisegruppen og er lokalisert i Trondheim.

Han arbeider primært med offshore olje og gass-prosjekter, landentreprise, tilvirkningskontrakter og tvisteløsning.

Skeidsvoll Moe har tidligere arbeidet som juridisk direktør i Kværner ASA, i konsernjuridisk avdeling i Aker Solutions ASA med juridisk ansvar for divisjonen Energy Development and Services (feltutvikling, nybygg offshore, landanlegg samt MMO), som regionansvarlig for Kværner i Brasil og som advokat for Aker Solutions i Brasil. Han har erfaring fra olje- og gassprosjekter i de fleste offshore olje- og gassregioner globalt, inkludert norsk og britisk sektor i Nordsjøen, Norskehavet og norsk og russisk sektor i Barentshavet, og han har jobbet med slike prosjekter i alle dets faser fra tidligfase studier, fabrikasjons- og totalentreprisekontrakter, installasjon, MMO og fjerningsoppdrag. I hans virke har etablering og oppfølgning av prosjektrisikostyringsverktøy vært et fokusområde, i tillegg til håndtering av compliance-risko i forbindelse med internasjonale prosjekter og etaberling av virksomhet i utlandet. Han har også omfattende erfaring fra landentrepriseprosjekter i alle prosjektfaser og entreprisemodeller. 

Skeidsvoll Moe jobber jevnlig med fiskeri- og havbruksrelaterte forhold, herunder i særdeleshet leveransekontrakter til fiskeri- og havbruksnæringen. 

Skeidsvoll Moe har erfaring fra håndtering av omfattende tvister for domstolene og i voldgift samt tvangsfullbyrdelse i en rekke jurisdiksjoner, herunder Norge, England, Tyskland og USA. Han har også jobbet som dommerfullmektig ved Eidsvoll tingrett.

Arbeidsgivere

Utdanning


Relaterte saker