Hopp direkte til innhold

Ole Skeidsvoll  Moe

Ole Skeidsvoll Moe

Partner

Curriculum Vitae

Ole Skeidsvoll Moe er tilknyttet virksomhetsområdene Tvist, Prosedyre og Entreprise og Olje, Offshore og Energi.

Han arbeider primært med offshore olje og gass-prosjekter, landentreprise, tilvirkningskontrakter og tvisteløsning.

Skeidsvoll Moe har erfaring fra olje- og gassprosjekter i de fleste offshore olje- og gassregioner globalt, inkludert Brasil, norsk og britisk sektor i Nordsjøen, Norskehavet og norsk og russisk sektor i Barentshavet, og han har jobbet med slike prosjekter i alle dets faser fra tidligfase studier, fabrikasjons- og totalentreprisekontrakter, installasjon, MMO og fjerningsoppdrag. I hans virke har etablering og oppfølgning av prosjektrisikostyringsverktøy vært et fokusområde, i tillegg til håndtering av compliance-risko i forbindelse med internasjonale prosjekter og etaberling av virksomhet i utlandet. Han har også omfattende erfaring fra landentrepriseprosjekter i alle prosjektfaser og entreprisemodeller. 

Skeidsvoll Moe jobber jevnlig med fiskeri- og havbruksrelaterte forhold, herunder i særdeleshet leveransekontrakter til fiskeri- og havbruksnæringen. 

Skeidsvoll Moe har erfaring fra håndtering av omfattende tvister for domstolene og i voldgift samt tvangsfullbyrdelse i en rekke jurisdiksjoner, herunder Norge, England, Tyskland og USA. 

Legal 500 siterer kilder på at Ole er "incredibly capable".

Arbeidsgivere

Utdanning

Relaterte saker