Hopp direkte til innhold

Mira Tengesdal Torstenbø

Mira Tengesdal Torstenbø

Partner

Kontaktinformasjon

Curriculum Vitae

Mira er tilknyttet virksomhetsområdet Arbeidsliv.

Hun har jobbet med arbeidsrett i 11 år og har omfattende erfaring innenfor individuell arbeidsrett med særlig fokus på oppsigelse, avskjed, disiplinærreaksjoner, arbeidstidsordninger, arbeidsgivers styringsrett og varslingssaker. Mira har bistått flere klienter i forbindelse med pålegg og overtredelsesgebyr fra både Arbeidstilsynet og Direktoratet for arbeidstilsynet. 

Hun har i seks år jobbet særlig tett mot olje- og gassektoren og har en betydelig kunnskap om utfordringer innen sektorene.

Mira har vært både dommer og dommerfullmektig ved Stavanger tingrett og har bred erfaring innenfor tvisteløsning. Hun var avdelingsleder for arbeidsrettsgruppen i Haver Advokatfirma. 

Hun er en ettertraktet foredragsholder og gir jevnlig manuduksjoner om både individuell og kollektiv arbeidsrett for Universitetet i Stavanger.

Mira er medlem av Advokatforeningens lovutvalg for sivilprosess og voldgift.

Hun har også jobbet for ambassaden i Seoul i Sør-Korea, hvor hun jobbet tett med NBA (Norwegian Business Association) og samarbeidet med flere norske oljeselskap som opererte i området. Hun har også jobbet med EU-rett i Brussel for et advokatfirma.

Torstenbø har også erfaring som forsvarer og har blant annet arbeidet med økonomisk kriminalitet og miljøkriminalitet.

Arbeidsgivere

Utdanning

Publikasjoner

Relaterte saker