Hopp direkte til innhold

Linn Kvade Rannekleiv

Linn Kvade Rannekleiv

Partner

Kontaktinformasjon

Curriculum Vitae

Linn Kvade Rannekleiv er tilknyttet virksomhetsområdet Tvist og Prosedyre.

Rannekleiv har omfattende og bred erfaring innenfor prosedyre, voldgift og tvisteløsning. Hun har lang erfaring med å håndtere store og komplekse krav og tvister innenfor et vidt spekter av juridiske fagområder, men er særlig anerkjent for sin kompetanse innenfor profesjonsansvar, styre- og ledelsesansvar, og forsikringsrett. 

Rannekleiv har vært involvert i flere prinsipielle saker for alle instanser i domstolene, og har bistått både norske og internasjonale klienter i forbindelse med gruppesøksmål i Norge. Hun har også bistått norske og internasjonale finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, forsikringsmeglere og reassurandører, samt internasjonale advokatfirmaer ved spørsmål relatert til norsk rett.

Når det gjelder forsikringssaker, har hun håndtert et vidt spekter av krav og tvister knyttet til blant annet financial lines, styreansvarsforsikring (D&O), profesjonsansvarsforsikring, kriminalitetsforsikring, produktansvar, reiseforsikring, avbruddsforsikring og M&A forsikring. 

Linn er rangert innenfor forsikringsrett av Legal 500 i kategorien "Next Generation Partner" og i Finansavisen årlige advokatundersøkelse. Hun er leder for JUCs nettverksforum for erstatning- og forsikringsrett i Norge.

Arbeidsgivere

Annen erfaring

Utdanning

Publikasjoner

Relaterte saker