Hopp direkte til innhold

Knut Martinsen

Knut Martinsen

Partner

Kontaktinformasjon

Curriculum Vitae

Knut er tilknyttet M&A-avdelingen i Arntzen de Besche med spesielt fokus på teknologiselskaper og selskaper med teknologi som sitt fremste verdibudskap. Knut jobber med selskaper i alle faser, helt fra start-up selskaper, selskaper med behov for finansiering (egenkapital og fremmedfinansiering), selskaper som gjennomgår finansiell restrukturering og alle former for exit- og salgsprosesser. Ved å arbeide med alle de ulike fasene et selskap kan gå gjennom har Knut opparbeidet et sterkt innblikk og forståelse for de ulike aspektene som må hensyntas i de ulike fasene i et selskaps liv.

I tillegg med M&A har Knut god erfaring med å rådgi klienter innen alle typer av IT tjenester, fra grunnleggende driftstjenester til anskaffelse av avanserte IT systemer.

Knut er rangert av ratingbyrået Legal 500 og omtales av deres kilder på følgende måte: "Knut Martinsen shows a unique combination of legal, commercial and technical sense, and paired with an extremely hands-on approach. He is ideally suited to advise on all types of TMT matters, including transactions. Having worked from the inside of the business, he understands the line of communication well and gives great value for money."

Arbeidsgivere

Utdanning

 

Relaterte saker