Hopp direkte til innhold

Kåre I. Moljord

Kåre I. Moljord

Partner

Kontaktinformasjon


Curriculum Vitae

Moljord er tilknyttet tvisteløsning- og prosedyregruppen og har møterett for Høyesterett.

Kåre I. Moljord har bred erfaring innen det forretningsjuridiske området, med spesialområder innen erstatnings- og forsikringsrett, profesjonsansvar og kontraktsrettslige, selskapsrettslige, regnskapsrettslige og skatterettslige problemstillinger, særlig i tilknytning til profesjonsansvar og virksomhetsoverdragelse og fusjon/fisjon.

Moljord prosederer jevnlig innen sine spesialområder, og har prosedert prinsippsaker om selskapsrettslige og avgiftsrettslige spørsmål i Høyesterett. Moljord anvendes også som voldgiftsdommer og skjønnsmann og er oppført på listen over anbefalte voldgiftsdommere hos Oslo Chamber of Commerce, Institutt for Voldgift og Alternativ Tvisteløsning.

Moljord er leder av Disiplinærutvalget av Oslo krets av Advokatforeningen og har skrevet en rekke fagartikler bl.a. om selskapsrettslige, regnskapsrettslige og advokatetiske spørsmål.

Kåre I. Moljord ble i 2013 rangert blant de 10 beste advokatene innen sivilrettslig prosedyre i Finansavisens årlige Advokatundersøkelse. Legal 500 omtaler Moljord som «Excellent litigator».

Arbeidsgivere

Utdanning

Publikasjoner

 


Relaterte saker