Hopp direkte til innhold

Camilla Laastad

Camilla Laastad

Senioradvokat

Kontaktinformasjon

Curriculum Vitae

Camilla Laastad er tilknyttet virksomhetsområdet Entreprise.

Camilla er spesialisert innenfor tvisteløsning og kontraktsrett med særlig fokus på bygg- og anleggskontrakter.

Hun bistår byggherrer, entreprenører og rådgivere i alle faser av et byggeprosjekt med alt fra kontraktsforhandlinger og løpende rådgivning i prosjekter, til mangelhåndtering, forliksforhandlinger og prosessoppdrag for domstolene. 

Camilla har opparbeidet seg erfaring innenfor flere tilgrensede fag- og bransjeområder. Hun har vært advokat i Boligbyggelaget Usbl som har gitt henne erfaring innenfor eiendomsrett og generell kontraktsrett. Her jobbet hun blant annet med problemstillinger knyttet til eierseksjoner og borettslag, leiekontrakter, servitutter og entreprisekontrakter. Hun har også vært konsernjurist i Viking Life-Saving Equipment A/S i Danmark hvor hun blant annet jobbet med kontraktsgjennomgang og compliance. 

Camillas varierte arbeidserfaring har gitt henne et godt grunnlag for å sette problemstillinger inn i en større helhet, foreta risikovurderinger og gi balanserte råd.

Camilla er en dedikert og løsningsorientert samarbeidspartner med et bevisst fokus og ønske om å oppnå den beste løsningen for klienten i hver enkelt sak.

Arbeidsgivere

Annen erfaring

Utdanning

Relaterte saker