Hopp direkte til innhold

Handel og industri

Vi gjør det enklere for handels- og industribedrifter å tilby etterspurte varer og tjenester. Sammen med deg som klient kutter vi avstanden mellom produksjon og konsum.

Vi er din juridiske og strategiske samarbeidspartner gjennom hele verdikjeden, fra idéen oppstår til den blir kommersialisert og endelig finner veien til brukeren.

Våre klienter omfatter store produksjonsbedrifter, industrikonsern og selskaper som selger varer og tjenester. Arbeidet vårt gjør drift og ledelse enklere.

Med gode avtaler kan du fokusere på det du skal

Det oppstår mange juridiske spørsmål fra utgangspunktet til varen eller tjenesten endelig blir solgt. Våre klienter har behov for gode og forutsigbare avtaler. 

Dette kan omfatte avtaler knyttet til innkjøp, bemanning, distribusjon, import og eksport, salg og leveranser. Det kan også omfatte joint venture-avtaler der partene deler eierskap og risiko.

Vi håndterer komplekse forhold og gjør de oversiktlige.

Vi ivaretar hele verdikjeden - juridisk og strategisk

Utover det rent juridiske håndverket bidrar vi også strategisk. I tillegg til å levere juridiske vanntette kontrakter, sørger vi også for at du som klient får best mulige avtaler.

I rådgivningsrollen legger vi vekt på integritet, innovasjon og samarbeid med deg som klient.

Sammen skaper vi verdier

Med erfaring fra hele verdikjeden kjenner vi de juridiske utfordringene du står overfor i dag – og de du møter i morgen. Et godt samarbeid er en forutsetning for et bra resultat.

Våre partnere har erfaring fra både kommersiell virksomhet og statlig reguleringsarbeid. Dette gir oss god bransjekunnskap og innsikt i hva myndighetene forventer.

Nærings- og legemiddeljus 

Våre advokater har erfaring i å bistå næringsmiddel- og legemiddelbransjen (life science), les mer.

Kontakt oss – når du har behov for juridisk rådgivning og bistand.

Relaterte saker

Kontaktpersoner

Medarbeidere: Handel og industri