Hopp direkte til innhold

M&A

Vi hjelper små og store foretak med å lykkes ved å kombinere det juridiske og kommersielle. Arbeidet vårt skal gjøre det lettere for deg å komme dit du helst vil.

Sammen med deg som klient planlegger og gjennomfører vi grep som tar forretningen din videre.

Advokatene våre tar hånd om alt fra private transaksjoner og omorganiseringer, til store internasjonale oppkjøp over landegrensene. Vi bistår private eiere og investorer så vel som store børsnoterte selskaper og investeringsbanker. I 2015 rangerte MergerMarket Arntzen de Besche på en 1. plass blant de norske advokatfirmaene med en total transaksjonsverdi på ca 175 milliarder NOK. I 2018 ble vi nominert av MergerMarket til den prestisjefulle prisen "M&A legal advisor of the year". I første halvår av 2020 har vi tredje flest transaksjoner i det norske markedet.

I forkant

Legal 500 siterer kilder på at vi er "proactive": Vi leser terrenget og identifiserer eventuelle trusler tidlig i prosessen. Dette bidrar til at du ikke trenger å møte de juridiske utfordringene reaktivt. Sammen med oss har du mulighet til å løse situasjonen før den oppstår.

Flere hoder som tenker for deg

Vi som jobber med corporate M&A hos oss har spesialisert oss på blant annet selskapsrett, kontraktsrett og børs- og verdipapirrett. Dessuten har mange av oss kommersiell erfaring, blant annet fra styreverv.

Du har kanskje behov for en advokat som er dyktig på restrukturering den ene dagen og på arbeidsrett den andre. Vi setter inn den advokaten som best kan hjelpe deg. Du får likevel én person som din hovedkontakt i teamet.

Vi trekker på spesialkompetansen i firmaet for å gi de beste juridiske rådene. Enten det gjelder skatt, arbeidsliv, eller konkurranserett. Dette kombinerer vi med inngående bransjekunnskap.

Norske og internasjonale klienter

Vi bistår norske selskaper som skal etablere seg utenfor Norge. Vi legger også til rette for internasjonale selskaper som ønsker å betjene det norske markedet.

Vi hjelper gjerne deg som jobber for:

Vi rådgiver om:

Kontakt oss – når du har behov for juridisk rådgivning.

Relaterte saker

Kontaktpersoner

Medarbeidere: M&A