logo
Magnus Frekhaug

HR-managerOslo

Magnus Frekhaug

Magnus er tilknyttet Forretningsstøtte i Arntzen de Besche og har ansvaret for HR. Magnus har tidligere arbeidet som konsulent innen HR og virksomhetsutvikling. Han har bred erfaring fra prosjekter tilknyttet lederutvikling, kompetansestrategi og –utvikling, prosessforbedring, kulturutvikling og større transformasjonsprosjekter.

I tillegg har Magnus vært en viktig bidragsyter i publiseringen av HR-undersøkelsen, en årlig rapport som utforsker trender i arbeidslivet.

Erfaring

2019 -

Arntzen de Besche

HR-manager

2015 - 2019

EY, Advisory

Seniorkonsulent, People Advisory Services

2014 - 2015

NNE Pharmaplan

Student Assistant, Global People Development

2012 - 2013

Ålesund Kommune

Konsulent, Rådmannens Stab

Utdanning

2013 -

Copenhagen Business School

Master of Science (M.Sc.), Strategi, organisasjon og ledelse

2009 - 2012

NTNU Handelshøyskolen

Bachelor of Science (B.Sc.), Økonomi og administrasjon

Aktuelt

Se alle

6. juli 2022

Vår topprangerte arbeidslivsavdeling søker ny kollega!

Når Norges største innkjøpere av juridiske tjenester skal rangere landets beste advokatfirmaer innen arbeidsrett, plasseres Arntzen de Besche helt i toppen av listen. Har du erfaring eller interesse for Statsansatteloven og offentlig sektor? Nå har du mulighet til å bli en del av dette sterke teamet.

4. mai 2022

Jakter nye talenter etter ekspansiv vekst

I løpet av de siste årene har Arntzen de Besche sitt kontor i Trondheim opplevd en ekspansiv vekst, og med sine 30 advokater er de Trøndelags største advokatkontor. Nå jakter de nye talenter for å dekke den stadig økende etterspørselen.

28. april 2022

Arntzen de Besche samarbeider med OBOS og Veidekke om unikt traineeprogram

I samarbeid med OBOS og Veidekke tilbyr Arntzen de Besche et helt unikt traineeprogram for jusstudenter. Gjennom tre koordinerte traineeopphold får studentene erfaring fra alle de tre selskapene, og dermed en helt unik innsikt i både de juridiske, praktiske og kommersielle sidene av bransjen. – Her får studentene bransjeforståelse det vanligvis tar å opparbeide seg, forteller Stian Heimdal, partner i Arntzen de Besche.
0/0