Hopp direkte til innhold

Slik skal flere kvinnelige advokater nå toppen

Lørdag 28. mars skrev Adresseavisen om hvordan Arntzen de Besche Trondheim tar grep for å løfte kvinnene frem mot toppen.

– Av 31 advokater er ni kvinner. Det er ganske bra, sier Gresseth. Jentene er i dag i flertall på landets jusstudier, og de er også i flertall blant nyansatte advokatfullmektiger.

Av elleve partnere i advokatfirmaet Arntzen de Besche Trondheim er Ingjer Ofstad den eneste kvinnelige partneren. Hun vil gjerne at kvinnene blir fler, og det er managing partner i Trondheim, Jon R. Gresseth, enig i. I et blogginnlegg publisert på vår hjemmeside på kvinnedagen 8. mars spør Ingjer Ofstad hvorfor knappe 12 prosent av kvinnene ender opp som partnere i advokatfirmaer.

I blogginnlegget løfter Ofstad frem ulike faktorer som hun mener vil være avgjørende i arbeidshverdagen for kvinnelige advokater som ønsker å forene et familieliv med karriere. – Vi må ha plass til ambisiøse kvinnelige advokater, med og uten små barn, sier Inger Ofstad.

Artikkelen i Adresseavisen forteller hvordan Arntzen de Besche legger til rette for en mer fleksibel arbeidshverdag og hvordan vi bevisst søker å skape et miljø hvor både familieliv og karriere kan balanseres. Les artikkelen her.

 

Kontaktpersoner