Hopp direkte til innhold

Arntzen de Besche mottar anerkjennelse i markedet

Arntzen de Besche har mottatt topprangeringer i Legal 500 og av International Law Office.

Arntzen de Besche topprangert på nok et fagområde

Arntzen de Besche har, som ett av fem norske advokatfirmaer, blitt topprangert av Legal 500 innenfor fagområdet EU and Competition.

- Vi er godt fornøyd med denne anerkjennelsen, uttaler advokat Stein Ove Solberg, som leder Europa- og konkurranserettsgruppen i Arntzen de Besche. – Denne rangeringen bygger blant annet på uttalelser fra våre klienter, og vi er glade for å se resultatene av vårt langsiktige arbeid for å bli anerkjent som et førsteklasses advokatfirma også innenfor europa- og konkurranserett.

Arntzen de Besche er allerede topprangert av Legal 500 innenfor områdene Oil and Gas og Employment.

Legal 500 er en uavhengig undersøkelse som rangerer advokatfirmaers juridiske tjenester i over 100 land. Analysen gjennomføres ved en bruk av spørreskjemaer og intervjuer med de ledende forretningsjuridiske advokatfirmaene og brukerne av deres tjenester.

Les mer om undersøkelsen her.

Arntzen de Besche rangert som beste advokatfirma i Norge

International Law Office (ILO) har publisert sin 7. utgave av Client Choice Awards og Arntzen de Besche har blitt rangert som det beste advokatfirmaet i Norge.

Kåringen tar for seg de advokatfirmaer og individuelle partnere som utmerker seg særskilt som eksepsjonelt gode innenfor klientpleie, og som gir klienten merverdi basert på de juridiske råd som blir gitt.

Undersøkelsen er basert på nominasjoner gjort av bedriftsjurister samt undersøkelelser som ILO selv har utført.

Se resultatene og les mer om kåringen.

Kompetanse

Kontaktpersoner