Hopp direkte til innhold

AdeB Equipe

Sykkelsesongen 2012 nærmer seg og nye utfordringer står for tur. Vi vet at flere av våre forbindelser er opptatt av å holde seg i form, og har i den anledning startet et 'sykkelforum'.

Team AdeB stiller lag til Lillehammer – Oslo, et 190 km langt landeveissykkelritt som avholdes 23. juni 2012 som del av Styrkeprøven-arrangementet.

Helgen 10 – 11. mars var flere av deltagerne med til Hafjell hvor vi fikk teknikkurs i langrenn fra tidligere verdensmester og olympisk mester Erling Jevne. Deltagerne får muligheten til å bli med på tilsvarende arrangementer fremover slik at de skal få en best mulig oppladning til sykkelrittet 23. juni, og slik at teamfølelsen øker.

Deltagerne vil også få mulighet til å bli med på handlekveld og spinningtimer. Som ledd i prosjektet tilbyr vi ukentlige fellestreninger fra midten av april 2012, og vi tilbyr også treningsopplegg for deltakerne. Som «Roadcaptain» har vi fått med tidligere norsk og nordisk mester, Jon Rangfred Hansen. Han har i tillegg til egen karriere vært med å bygge opp norske VM vinnere.

For å sikre at vi er samkjørte til Lillehammer – Oslo 23. juni, skal vi også delta på noen vårritt i østlandsområdet; først Enebakk Rundt som går 1. mai. Andre ritt vi deltar på er Randsfjorden Rundt 26. mai og Mjøsa Rundt 10. juni.

Det er enda ikke for sent å meldte seg på disse arrangementene, og  vi ber om at alle interesserte tar kontakt med markedskoordinator Thomas Karlsenthomas.karlsen@adeb.no

Kontaktpersoner