Hopp direkte til innhold

Wenche Maartmann-Moe ny partner i Arntzen de Besche

Det er en stor glede å ønske Wenche Maartmann-Moe velkommen som ny partner i Arntzen de Besche.

Wenche arbeider med entrepriserett, generell kontraktsrett og tvisteløsning. Hun har mer enn 10 års erfaring fra Wiersholm, hvor hun blant annet har håndtert mangelstvister, sluttoppgjørstvister og hevingsoppgjør i tilknytning til veganlegg, tekniske anlegg og bygg. Hun har særskilt kompetanse på OPS-kontrakter. Wenche har også vært konsernadvokat hos Thales, hvor hun arbeidet med komplekse leveransekontrakter i grensesnittet mellom entreprise og teknologi.

- Jeg valgte Arntzen de Besche fordi det er et ledende advokatfirma med svært kompetente medarbeidere, bygget på sunne og solide verdier. Samtidig er det et firma i vekst, hvor jeg får mulighet til å bli med på en rekke spennende prosesser, ikke minst utviklingen av entreprisegruppen. Jeg gleder meg til dette og er sikker på at vi kommer til å lykkes, sier Wenche Maartmann-Moe. 

- Vi er en entreprisegruppe i sterk vekst og med høye ambisjoner.  Da vi skulle rekruttere en ny partner var Wenche et klart førstevalg. Hun er en ener, og klientene våre kan se frem til å samarbeide med henne, uttaler Knud Jacob Knudsen, leder for entreprisegruppen i Arntzen de Besche. 

Kompetanse

Kontaktpersoner