Hopp direkte til innhold

Vjosa Maxhuni og Julie Almedal Hellevik starter i Arntzen de Besche

Vi satser sterkt på markedet for bygg og anlegg, og har på kort tid fått på plass et team som gjør oss i stand til å håndtere alle typer oppdrag.

Selv om entrepriseavdelingen har vokst raskt, er vi veldig opptatt av å få på plass de riktige menneskene som kan bidra til å løfte oss og utvikle oss videre. Faglig dyktighet er en forutsetning, men like viktig er at de passer inn i kulturen vår og deler de verdiene vi står for som firma og avdeling.

Satser på unge talenter

- Vi har særlig valgt å satse på unge talenter, og gi dem muligheten til å utvikle seg og ta karrieremessige steg. Vi er utrolig stolte av at Vjosa og Julie har valgt å begynne hos oss. Kampen om de beste hodene er tøff, og når man lykkes med å rekruttere de beste, blir man rett og slett bare glad, uttaler Knud Jacob Knudsen, leder av entrepriseavdelingen i Oslo.

Vjosa Maxhuni og Julie Almedal Hellevik starter som faste advokater i entrepriseavdelingen i Arntzen de Besche. 

- En av grunnene til at jeg valgte å bli del av entrepriseavdelingen i Arntzen de Besche, er det gjennomgående fokuset på å være løsningsorienterte og sikre verdiskapning for aktørene vi bistår, uttaler Vjosa Maxhuni. Jeg er så imponert over teamet Knud har bygget sammen med Wenche Maartmann-Moe og Stian Heimdal, og glad for å bli en del av det.

- Arntzen de Besche har et veldig godt renommé og mine forventninger til det faglige nivået, menneskene og det sosiale miljøet har blitt mer enn innfridd, sier Julie Almedal Hellevik, som har vært i Arntzen de Besche i ca en måned.

Løsningsorienterte advokater

Konfliktnivået innen bygg og anlegg er ikke bare et bransjeproblem, men en samfunnsutfordring som binder opp store midler og forsinker viktige prosjekter. 

- Noen mener kanskje det høres ut som en klisjé, men for oss er det vesentlig at alle på entrepriseteamet legger stor vekt på å være konstruktive og løsningsorienterte i bistanden til våre kunder. Det er vårt DNA, uttaler Knudsen.

Kompetanse

Kontaktpersoner