Hopp direkte til innhold

Vi søker advokatfullmektiger til bank og finans og finansregulatoriske forhold

Vårt bank- og finansmiljø bistår både dem som søker finansiering og banker og andre långivere. I samarbeid med våre klienter forhandler og utarbeider vi alle deler av lånedokumentasjonen, herunder låneavtaler, pante- og garantiavtaler, interkreditoravtaler og derivatavtaler.

Uavhengig av hvilken type finansiering det er snakk om, står vi beredt til å hjelpe klientene våre, enten det er banker, finansinstitusjoner, obligasjonseiere, private equity fond eller låntakerselskaper innenfor energi, infrastruktur, sjømat, shipping & offshore eller flybransjen.

Arntzen de Besche har lang tradisjon for å yte dedikert bistand innen finansregulatoriske forhold, og vi bistår foretak innen bank, forsikring, verdipapir, fondsforvaltning, fintech og eiendom. Vi bistår også utstedere, investorer og motparter, og våre ressurser innen finansregulatorisk har sentrale arbeidsflater mot våre miljøer innen M&A, kapitalforvaltning, finansiering, eiendom og forsikring. 

Det finansregulatoriske miljøet er organisatorisk tilknyttet virksomhetsområdet bank og finans.

Vår bank- og finansavdeling i Oslo er nå på utkikk etter 2-3 jurister, hvorav 

1-2 innen finansiering (lånedokumentasjon) og restrukturering 

1 innen finansregulatoriske forhold 

Vi ser etter deg som:

Dersom dette er deg vil vi kunne tilby:

KLIKK HER FOR Å SENDE INN SØKNAD

Arntzen de Besche er et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaer med kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger. Vi er et internasjonalt orientert advokatfirma som dekker de fleste forretningsjuridiske områder. Våre advokater er anerkjente spesialister innenfor ulike fagområder og bransjer, og vi bistår virksomheter i det private næringsliv og offentlig sektor. Vi leverer juridisk rådgivning som skaper verdier, forenkler kompliserte transaksjoner og løser opp krevende forhandlinger. Vi bygger på en kultur for lagspill, integritet, kvalitet og engasjement. AdeB består av mer enn 170 unike enkeltmennesker – som sammen blir ledende.

Kompetanse

Kontaktpersoner