Hopp direkte til innhold

Vi gratulerer Norges fremste internadvokater!

17. oktober ble listen over Norges fremste internadvokater kunngjort på et arrangement hos Arntzen de Besche. Arntzen de Besche har vært eksklusiv sponsor og vertskap for denne kåringen, som utføres av Legal 500/Legalease.

Kåringen anerkjenner de fremste internadvoktene i Norge og er basert på nominasjoner fra advokatfirmaer og internjuridiske avdelinger i norske selskaper og organisasjoner. Legal 500 sitt team har intervjuet alle nominerte og har videre snakket med internadvokater og partnere i advokatfirmaer for å ferdigstille listen. 

Internadvokaters uavhengighet og spesielt om taushetsplikt

Under arrangementet diskuterte en sterkt panel lovforslaget som det regjeringsutnevnte utvalget sendte til Finansdepartementet i juni 2019. Panelet, bestående av Morten Kinander (leder av det regjeringsutnevnte utvalget), Audun Moen (DNB), Asta Ellingsen Stenhagen (EVRY) og Susanne Munch Thore, delte sine tanker om hvilke implikasjoner lovforslaget har. 

Norges fremste internadvokater

Listen over de som har kommet på GC Powerlist Norway 2019 er tilgjengelig her. Vi gratulerer de som har kommet på listen, og takker alle de rundt 100 internadvokatene som deltok på arrangementet for en hyggelig kveld.

En strategisk samarbeidspartner

Arntzen de Besche jobber tett med internadvokater i store og mellomstore selskaper innen en rekke bransjer og land, og vi kjenner utfordringene de møter. Økende fokus fra toppledelsen og styret innenfor områder som blant annet compliance, personvern, datasikkerhet, digitalisering og god virksomhetsstyring skaper nye muligheter og stiller samtidig høyere krav.  

 

Kontaktpersoner