Hopp direkte til innhold

Styrker laget med to nye partnere

Vi har gleden av å kunngjøre at Agathe Løwenborg og Reidar Smedsvig tiltrådte som partnere i Arntzen de Besche fra 1. januar 2018. Agathe styrker vårt partnerteam innenfor arbeidsrett, og Reidar styrker vårt partnerteam innenfor Corporate/M&A.

Vårt fagmiljø innenfor Corporate/M&A er årlig rangert blant Norges ledende advokatfirmaer i oversikten over transaksjoner som utarbeides av analysebyrået MergerMarket. Vi har de siste årene rekruttert flere advokater med solid erfaring, og avdelingen består av totalt 25 medarbeidere.

Arbeidsrettsavdelingen i Arntzen de Besche består av totalt 20 medarbeidere, og er i flere rangeringer, blant bransjekolleger og klienter, anerkjent som landets sterkeste fagmiljø innenfor arbeidsrett og pensjon.

Reidar Smedsvig startet i Arntzen de Besche i 2016, og har lang og omfattende erfaring innenfor store deler av det forretningsjuridiske området. Han har særlig spesialisert seg innenfor områdene selskapsrett, transaksjoner og investeringsprosesser, både på selskaps- og eiendelsnivå; leveranse-, tilvirknings- og entreprisekontrakter; generell regulatorisk rådgivning; samt tvisteløsning og prosedyre. Reidar har 8 års erfaring fra Advokatfirmaet Schjødt og har tidligere vært dommerfullmektig. Les mer om Reidar her.

Agathe Løwenborg startet i Arntzen de Besche i 2010. Hun bistår først og fremst med rådgiving, utredninger, forhandlinger og prosedyre i forbindelse med arbeidsrettstvister, omstillinger, virksomhetsoverdragelser mv. I tillegg har Løwenborg særlig kompetanse innenfor statsansatterett, og bistår flere statlige virksomheter med arbeidsrettslig rådgiving, omstillingsprosesser og enkeltstående personalsaker. Les mer om Agathe her.

- Jeg er svært glad for at Agathe og Reidar heretter vil være en del av partnerskapet, uttaler managing partner Sven Iver Steen. Begge har allerede vist at de er veldig dyktige advokater. 

Kompetanse

Kontaktpersoner