Hopp direkte til innhold

Stian Fagervold tilbake i Arntzen de Besche

Det er en stor glede å ønske Stian Fagervold velkommen tilbake som partner i Arntzen de Besche fra 30. november. Stian har vært i permisjon de siste 14 månedene som dommer i Agder lagmannsrett og tar med seg nyttige erfaringer tilbake til vår avdeling for tvisteløsning og prosedyre.

Stian har omfattende erfaring med rådgivning, forhandling og prosedyre knyttet til komplekse og ofte grenseoverskridende kontrakter og prosjekter. Han har lang fartstid innenfor oljeservice og offshore, både som intern og ekstern advokat, og yter jevnlig kontrakts- og prosjektbistand innenfor fornybar energi, shipping, industri, infrastruktur og offshore havbruk, samt til bygge- og anleggsprosjekter onshore. Stian har betydelig erfaring fra kontraktsforhandling både i Norge og internasjonalt, samt med prosjektoppfølging og bistand ved konflikt. Bistanden omfatter både alternativ tvisteløsning, prosedyre for de alminnelige domstoler og voldgift.

- Det er veldig hyggelig å ha Stian tilbake i Arntzen de Besche, uttaler Andreas Nordby, partner og leder av vår avdeling for tvisteløsning og prosedyre. Stian styrker vårt brede tvistemiljø og tilfører kompetanse særlig innenfor energi, industri og større utviklingsprosjekter. 

Kompetanse

Kontaktpersoner