Hopp direkte til innhold

Stian Fagervold ny partner i Arntzen de Besche

Vi er stolte av å meddele at Stian Fagervold er tatt opp som partner i vår olje- offshore og energiavdeling. Stian kommer til oss fra Wiersholm og har tidligere erfaring som Vice President og Head of Legal i flere avdelinger i Aker Solutions.

Stian har betydelig erfaring med rådgivning og tvisteløsning for selskaper særlig innen offshore- og oljeservicesektoren, herunder riggselskaper, offshorerederier, verft og andre industriforetak. Han har også erfaring med rådgivning innen fornybar energi og CCS-prosjekter. Han yter juridisk og strategisk kontraktsbistand, samt transaksjons- og finansieringsbistand. Han har betydelig erfaring fra sektoren både som ekstern rådgiver og som in-house rådgiver.

- Vi er glade for å få Stian inn i partnerskapet i Arntzen de Besche. Stians bransjeerfaring etter flere år i Aker Solutions, kombinert med sterk fagkompetanse, vil gi oss en styrkning av posisjonen som et av Norges sterkeste fagmiljøer innenfor olje, offshore og energi, uttaler Managing Partner Sven Iver Steen.

Kompetanse

Kontaktpersoner