Hopp direkte til innhold

Starter året med to nye partnere

Vi har gleden av å starte året med to nye partnere. Maria B. Tanemsmo blir partner i M&A-avdelingen vår, som hun har vært en del av siden 2016. Marianne Raa Bjaaland kommer fra stillingen som leder av advokatkontoret Usbl, og blir en viktig ressurs i eiendomsavdelingen vår.

Marianne Raa Bjaaland

Marianne kommer fra stillingen som leder av advokatkontoret Usbl, hvor hun vært i 11 år. I tillegg til dette, har hun mer enn 12 års erfaring om advokat hos Obos, rådgiver hos fylkesmannen og som seniorrådgiver i kommunal- og regionaldepartementet.

Marianne har bred erfaring fra både offentlig og privat virksomhet og har jobbet med strukturering av eiendommer, utbyggingsavtaler, seksjonering, bruk av borettslagsmodellen, entrepriserett og spørsmål knyttet til forvaltning av eierskap og drift. Hun har også god kjennskap til generell bolig- og husleierett, plan- og bygningsrett og eiendomsmeglingsrett. 

- Vi er svært fornøyde med å få inn Marianne og hennes lange erfaring med strategiske og langsiktige grep i kompliserte prosjekter, utbyggingsavtaler og entrepriserett. Hun er en viktig del av vår satsing på dette området, forteller Thomas Øslebø, partner og leder av eiendomsavdelingen.   

Maria B. Tanemsmo

Maria har vært en del av vårt svært aktive M&A-team siden 2016. Maria har bred erfaring med transaksjoner innen ulike sektorer, som teknologi, havbruksnæring, shipping, fornybar energi og eiendom. 

- M&A-aktiviteten ved vårt kontor i Trondheim har vært høy de siste årene. At Maria tar dette skrittet er gledelig, men også i tråd med våre ambisjoner om å videreutvikle vår transaksjons- og restruktureringsvirsomhet, sier André Michaelsen, leder for Arntzen de Besches kontor i Trondheim. 

Kompetanse

Kontaktpersoner