Hopp direkte til innhold

Siril Visnes er ny partner i Arntzen de Besche

Det er en glede å kunngjøre at Siril ble ny partner i Arntzen de Besche den 15. juni 2020. Hun blir en del av vår bank-, finans- og insolvensavdeling som nå teller åtte partnere og er et av Norges største miljøer innenfor finansiering, restrukturering og insolvens.

Siril har bred erfaring med bilaterale og syndikerte lånetransaksjoner innenfor alle bransjer, og har gjennom de siste årene vært prosjektleder for en rekke komplekse cross-border transaksjoner. Hun har også betydelig erfaring fra restruktureringsoppdrag - og har bistått flere ledende banker i komplekse restruktureringer. 

Videre har Siril arbeidet med produktutvikling av factoring- og fordringsfinansieringsprogrammer, cash management systemer, leasingavtaler, garantirammer og kassekreditter, og har bred erfaring med å gi råd knyttet til denne type produkter. 

Siril har 14 års erfaring som advokat og har tidligere jobbet i Thommessen, DNB-advokatene og BAHR. I tillegg til å være jurist, er Siril også Autorisert Finansanalytiker og har en MBA i finans fra Norges Handelshøyskole. 

- Jeg valgte å starte i Arntzen de Besche fordi firmaet har en svært solid og internasjonalt anerkjent bank- og finansavdeling som er i vekst, uttaler Siril Visnes. Jeg ser frem til å bidra til utviklingen av avdelingen i årene fremover, da særlig utviklingen av firmaets relasjoner i det norske og internasjonale bankmarkedet. 

-Vi er stolte over at Siril starter som partner i Arntzen de Besche, uttaler Trond Kildal, leder av Bank-, finans- og insolvensavdelingen. Siril har en unik kompetanse, erfaring og posisjon hos norske og utenlandske banker, som kommer våre klienter til gode. Med rekrutteringen av Siril, styrker vi også vår kompetanse innenfor restrukturering, et marked det trolig vil være betydelig aktivitet i de neste årene. 

Arntzen de Besche har rekruttert 3 nye bank-/finans partnere de siste 18 månedene: Siril Visnes, Karl Rosén og Vidar Løhre.

Kompetanse

Kontaktpersoner