Hopp direkte til innhold

Shearwater seiler!

RASMUSSENGRUPPEN AS og GC Rieber Shipping ASA gjennomførte 22. desember avtalen om å etablere det nye seismikkrederiet Shearwater Geoservices. Rederiet er en integrert leverandør av maritime seismikktjenester til olje- og gass multiklient-selskaper over hele verden.

Shearwater har overtatt de fire seismikkskipene «Polar Empress», «Polar Duke», «Polar Duchess» og «Polar Marquis» fra GC Rieber Shipping. Seismikkutstyret er kjøpt av Dolphin Geophysicals konkursbo. Det nye rederiet har en totalbalanse på cirka USD 300 millioner, og har kontorer i Norge, Storbritannia, USA, Singapore og på Bermuda. 

Arntzen de Besche har bistått RASMUSENGRUPPEN AS  fra ideen om investeringen kom, og RASMUSENGRUPPEN AS og GC Rieber Shipping ASA i alle deler av etableringen av rederiet. RASMUSSENGRUPPEN AS og GC Rieber Shipping ASA eier hver 50 % av Shearwater Holding AS.  

Kjerneteamet i Arntzen de Besche har vært ledet av Trond Vernegg, og har ellers bestått av Pål Arne Reinertsen, Maria Heiberg Løvik og Andreas Rabe. 

Se link til børsmeldingen fra GC Rieber Shipping her.

Kompetanse