Hopp direkte til innhold

Per Kristian Ramsland ny partner i Arntzen de Besche Stavanger

Det er en stor glede å ønske Per Kristian Ramsland velkommen som ny partner i Arntzen de Besche.

Per Kristian vil styrke firmaets satsing på M&A i Stavanger, i nært samarbeid med kollegaer i Oslo og Trondheim. Han vil særlig bidra med sin tunge kompetanse innen nasjonal og internasjonal M&A, kapitalmarkeder og restrukturering, og arbeide sammen med det sterke eksisterende M&A teamet i Stavanger bestående av partnere Jens Baumann Melberg og Reidar Smedsvig, samt Anders Rødland innenfor E&P transaksjoner. Sammen er teamet svært godt posisjonert for den forventede veksten i M&A aktiviteter i regionen i de kommende årene.     

Per Kristian har mer enn 15 års erfaring fra Kluge Advokatfirma, hvor han var partner fra 2011 og leder av transaksjonsavdelingen.  Ramsland er ranket i Legal 500 innen både M&A, Capital Markets og Insolvency/Corporate Recovery.

- Jeg valgte Arntzen de Besche fordi firmaet har en sterk posisjon innen M&A og en klar ambisjon om å videreutvikle denne både på nasjonalt og regionalt plan.  

- Per Kristian er en dyktig og anerkjent advokat innenfor sitt område, uttaler managing partner Håvard Sandnes. Vi er særlig stolt av at han valgte Arntzen de Besche, og å ta del i vår spennende strategi for å videreutvikle posisjon vår innen utvalgte områder i en viktig region i Norge, så vel som i Oslo og Trondheim. Per Kristian er den niende partneren vi rekrutterer til vår Corporateavdeling de siste årene og utgjør et viktig skritt i vår offensiv satsning for fremtiden. 

Kompetanse

Kontaktpersoner