Hopp direkte til innhold

Ny senioradvokat innen entreprise

Vi har gleden av å meddele at Jørgen Birkeland er ny senioradvokat i virksomhetsområdet Tvist, Prosedyre og Entreprise.

Han har omfattende erfaring innenfor entrepriserett, og bistår byggherrer, entreprenører og prosjekterende i alle faser av byggeprosjekter. Jørgen har tidligere vært juridisk sjef i Standard Norge, hvor han hadde en sentral rolle i utviklingen av standardkontrakter innenfor bygg og anlegg i Norge.

Jørgen har de siste fire årene arbeidet i Wiersholm, og var sekretær for Norsk Forening for Bygge- og Entrepriserett i 6 år.

- Vi er meget fornøyd med å få Jørgen på laget, uttaler Knud Jacob Knudsen, partner i virksomhetsområdet Tvist, Prosedyre og Entreprise. Han er faglig meget sterk med et bredt kontaktnett i bransjen, og vil styrke entrepriseteamet vårt vesentlig.

Entrepriseteamet i Arntzen de Besche består av over 20 medarbeidere. hvorav 8 er partnere. Vi bistår en rekke landsdekkende entreprenørselskaper, byggherrer og andre oppdragsgivere med rådgivning og prosessoppdrag innenfor bygg- og anlegg, og har omfattende erfaring med ulike former for nasjonale og internasjonale tilvirkningskontrakter.

Kompetanse

Kontaktpersoner