Hopp direkte til innhold

Ny senioradvokat - Kristine Raffelsen Johnsen

Kristine Raffelsen Johnsen startet som senioradvokat i Arntzen de Besche 14. april og blir en del av Norges største miljø innenfor arbeidsrett.

Kristine bistår arbeidsgivere og arbeidstakere med rådgivning og tvisteløsning innenfor arbeidsrett. Hun arbeider med et bredt spekter av arbeidsrettslige problemstillinger knyttet til kontrakter, personaloppfølging, opphør av ansettelsesforhold, omstillingsprosesser, varsling, m.m. Kristine er en erfaren foredragsholder og holder jevnlig foredrag for bedrifter i norsk næringsliv. 

- Jeg valgte Artntzen de Beche på grunn av firmaets sterke fagmiljø innen arbeidsrett, uttaler Kristine Raffelsen Johnsen. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet som arbeidsrettsadvokat sammen med hyggelige og dyktige kolleger. 

- Vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss dyktige advokater og vi er stolte over at Kristine valgte å bli en del av Arntzen de Besche, uttaler managing partner Håvard Sandnes. Vi har i 2019 og så langt i år ønsket velkommen til nærmere 40 nye kolleger. De kommende månedene får vi ytterligere 9 nye om bord – men for å nå målet vårt trenger vi enda flere dyktige advokater med 5-10 års erfaring som kan bidra i videreutviklingen av vårt firma. 

Kompetanse

Kontaktpersoner