Hopp direkte til innhold

Ny senioradvokat - Christian Willumsen Haug

Christian Willumsen Haug startet som senioradvokat i Arntzen de Besche 17. august og ble en del av vår avdeling for M&A og Kapitalmarked.

Christian arbeider hovedsakelig med fusjoner, oppkjøp og kapitalmarkedstransaksjoner. Han har bred erfaring innen diverse bransjer, og særlig for aktive eierfond. Han kommer fra stillingen som Senior Project Manager i EVRY hvor han har støttet konsernledelsen i selskapet med gjennomføring av prioriterte konsernovergripende prosjekter. Han var også en sentral del av børsnoteringen av EVRY i 2017 og fusjonen med Tieto i 2019. Christian har også erfaring fra det aktive eierfondet FSN Capital Partners og advokatfirmaet Schjødt. 

- Jeg valgte Arntzen de Besche fordi firmaet har en sterk posisjon innen M&A og en klar ambisjon om å videreutvikle denne både på nasjonalt og regionalt plan, uttaler Christian Willumsen Haug.  

- Vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss dyktige advokater og vi er stolte over at Christian valgte å bli en del av Arntzen de Besche, uttaler Marianne Sahl Sveen, leder av vår avdeling for M&A og Kapitalmarked. Vi opplever sterk vekst og ser med glede at vår markedsposisjon stadig forbedres. I 2019 og så langt i 2020 har vi fått 10 nye kolleger i avdelingen – noe som bidrar til at vi er godt posisjonert for videre vekst. 

Kompetanse

Kontaktpersoner