Hopp direkte til innhold

Ny partner i vår Olje-, Offshore- og Energiavdeling

Vi har gleden av å meddele at Tonje P. Gormley tiltrer som partner i Arntzen de Besche 1. mai 2017. Tonje startet i Arntzen de Besche i 2006 og har spesialistkompetanse innenfor olje- og energispørsmål. Hun har lang erfaring fra rådgivning til oljeselskaper og myndigheter, både i Norge og utlandet. Hun har erfaring fra Afrika, Asia og Midt Østen.

Tonje har tidligere vært utleid til oljeselskapet Lundin og har også erfaring med HMS-rådgivning på norsk sokkel fra Arbeids- og sosialdepartementet. Hun har bred erfaring som juridisk rådgiver til aktører på norsk sokkel.

Tonje har vært sentral i Arntzen de Besche sin bistand til myndigheter i andre petroleumsproduserende land og bistår i en rekke land i spørsmål som gjelder lovgivning, kontraktsforhandlinger, struktur, tilsyn, og regulering av olje- og gassektoren. For tiden er Tonje prosjektleder for arbeidet med bistand til Mosambik, et svært omfattende oppdrag som involverer flere av Arntzen de Besche sine advokater.

- Det er svært gledelig å få Tonje inn i partnerskapet i Arntzen de Besche, uttaler managing partner Sven Iver Steen. Hun har gjennom mange år vist at hun har svært høy juridisk kompetanse, fungerer meget godt i rollen som prosjektleder, og at hun er en dyktig relasjonsbygger. Interne partneropptak er alltid litt ekstra stas og vi gleder oss over å se at utvikling av talenter gir gode resultater. I 2017 har vi fått fire nye kvinnelige partnere i Arntzen de Besche, noe som er svært positivt for vårt firma og våre kunder.

Kompetanse