Hopp direkte til innhold

Ny partner i Arntzen de Besche

Vi har gleden av å meddele at Ole Kirkvaag tiltrer som partner i vår avdeling for Olje, Offshore og Energi fra 1. juli 2015.

Ole Kirkvaag startet i Arntzen de Besche i 2001 og har spesialistkompetanse innenfor rådgivning til oljeselskaper og myndigheter i Norge om olje- og energispørsmål, lisenstransaksjoner, kjøp, salg og fusjoner, og diverse kontraktsrettslige spørsmål knyttet til drift på norsk sokkel. I tillegg gir han råd om internasjonale skatterettslige spørsmål.
 
Arntzen de Besche er ledende på bistand til petroleumsproduserende myndigheter om helhetlige forvaltningsmodeller og sikring av styringsverktøy, utvikling av petroleumsrettslig regelverk og produksjonsdelingsavtaler, samt kapasitetsbygging. Vi har bistått myndighetene i mer enn 25 land innen dette området. Ole har vært helt sentral i dette arbeidet og bistår myndighetene i en rekke utviklingsland med lovgivning, struktur, tilsyn, og regulering på olje- og gassektoren. Han har blant annet erfaring fra arbeid som resident legal adviser hos myndighetene i Juba, Sør-Sudan i over to år.
 
Han bistår også våre klienter innen mineral- og miljørettslige spørsmål, vindkraft, og rettsspørsmål omkring CO2-fangst og lagring.
 
Ole har tidligere vært advokat i Total Norge AS, rådgiver i Finansdepartementet og hospitert som skatteekspert ved OECD’s hovedkvarter i Paris.
 
1. juli rykker også Thomas Øslebø opp som partner i vår avdeling for Næringseiendom, og Atle-Erling Lunder som partner i vår avdeling for Tvisteløsning og Prosedyre. Se omtale fra tidligere nyhet her.

Kompetanse

Kontaktpersoner