Hopp direkte til innhold

Norges fremste internjuridiske avdelinger

Arntzen de Besche er samarbeidspartner med Legal 500 til den prestisjetunge kåringen GC Powerlist 2018: Norway. Kåringen anerkjenner de fremste bedriftsjuridiske avdelingene (in-house teams) i Norge og er basert på nominasjoner fra advokatfirmaene og juridiske avdelinger i norske selskaper og organisasjoner.

Nytenkning, ekspertise og erfaring er nøkkelord når Legal 500 intervjuer de nominerte og vurderer hvilke in-house teams som kommer med på Powerlisten. Økende fokus fra toppledelsen og styret på compliance, personvern, datasikkerhet, digitalisering og god virksomhetsstyring skaper nye muligheter og stiller samtidig høyere krav.

Advokater i advokatfirmaer og internjurister i norske selskaper og organisasjoner kan nominere in-house teams som fortjener å være med på listen over de fremste teamene i Norge. Nominasjoner kan gjøres frem til 24. august 2018 på denne siden.

Listen over de fremste in-house teamene offentliggjøres på et arrangement hos Arntzen de Besche 18. oktober 2018.

Lagspill internt og med klienten er en av Arntzen de Besches verdier og avgjørende for å nå det beste resultatet for klienten. 

Arntzen de Besche jobber tett med internjurister i store og mellomstore selskaper innen en rekke bransjer og land, og vi kjenner utfordringene de møter. 

Kontaktpersoner