Hopp direkte til innhold

Mira Tengesdal Torstenbø ny partner i Arntzen de Besche

Mira Tengesdal Torstenbø tiltrer som ny partner ved vårt kontor i Stavanger 1. april 2020 og blir en del av vår arbeidsrettsavdeling.

Mira har lang erfaring som forretningsadvokat og er spesialist innenfor arbeidsrettslige temaer. Hun vil arbeide tett med sine kolleger i det som er en av landets ledende arbeidsrettsavdelinger.  

Hun har videre betydelig prosesserfaring etter å ha vært dommer og dommerfullmektig i Stavanger tingrett, som vil komme våre klienter til gode. 

Hun vil særlig bistå klienter med problemstillinger innenfor prosedyre og arbeidsrett, herunder nedbemanning, oppsigelse, tariffavtaler, diskriminering, varsling, granskning mv. 

-  Jeg gleder meg til å jobbe i en av landets ledende arbeidsrettsavdelinger og fortsette det spennende arbeidet sammen med dyktige kollegaer, uttaler Mira Tengesdal Torstenbø. Stavangerregionen er i full vekst og jeg ser frem til å bistå både tidligere og nye klienter. 

 - Vi er veldig glade for at en av de beste og mest talentfulle arbeidsretts- og prosedyreadvokatene i regionen velger å begynne i Arntzen de Besche, uttaler Anders Rødland, leder av vårt kontor i Stavanger. Mira vil gjennom sine imponerende samarbeidsevner og oppfølgning av klienter sammen med de øvrige flinke advokatene i arbeidsrettsavdelingen bidra til ytterligere vekst av kontoret og firmaet, i tråd med vår strategi. Vi gleder oss til å videreutvikle firmaets virksomhet sammen fra 1. april.  

Kontaktpersoner