Hopp direkte til innhold

Karl Rosén ny partner i Arntzen de Besche

Det er en stor glede å ønske Karl Rosén velkommen som ny partner i Arntzen de Besche.

Karl er anerkjent for å kombinere inngående kunnskap om finansielle reguleringer med kommersiell forståelse og bistår innen forretningsutvikling, organisering, compliance og transaksjoner. Han blir en del av vår avdeling for Bank, Finans og Insolvens, og jobber primært med banker, forsikringsselskaper, verdipapirforetak og fondsforvaltere. Karl har 15 års erfaring som forretningsadvokat og har tidligere erfaring bl.a. fra Justisdepartementets lovavdeling og Finansmarkedsavdelingen i Finansdepartementet.

Karl er rangert som en av Norges ledende advokater innenfor finansregulatorisk av ratingbyrået Chambers, og er rangert i kategoriene Bank og Finans, Kapitalmarkeder, og M&A av ratingbyrået Legal 500. 

-  Arntzen de Besche har en sterk posisjon og satser offensivt på finans, uttaler Karl Rosén. Det ble raskt klart at det var en god match, og jeg gleder meg til å være med og ta finans videre sammen med resten av teamet.  

- Karl er en ener innenfor sitt felt og vi er stolte av å ha rekruttert ham, uttaler Trond Kildal, leder av avdeling for Bank, Finans og Insolvens i Arntzen de Besche. Han styrker vår kompetanse innenfor finansregulatorisk og FinTech, områder som stadig blir mer kompliserte og hvor vi merker økt etterspørsel fra markedet. 

Kompetanse

Kontaktpersoner