Hopp direkte til innhold

Hvordan berøres din virksomhet av koronaviruset?

Koronaviruset påvirker norsk næringsliv og norske virksomhet innenfor mange bransjer. Det oppstår mange ulike spørsmål og problemstillinger knyttet til spredningen av koronaviruset og hvilke tiltak arbeidsgiver kan iverksette for å sikre driften, begrense smitte og ivareta både virksomhetens og ansattes interesser. Force majeure i kontrakter med klienter og samarbeidspartnere er et spørsmål vi har mottatt mange henvendelser om den siste tiden.

Publisert: 11. mars kl 16.54

Aktuelle problemstillinger

Noen relevante problemstillinger som vi ofte ser fra klienter, samarbeidspartnere og myndigheter er: 

Ekspertgrupper

Ved våre kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger har vi etablert ekspertgrupper som raskt kan gi råd i den situasjonen virksomheten befinner seg. Disse gruppene kan kontaktes direkte:

Disse gruppene støttes av ekspertpanel for berørte virksomhetsområder og rettsområder som sikrer tverrfaglig tilnærming til den utfordring situasjonen gir din virksomhet. Vi har ekspertpanel for arbeidsliv, bank, finansering og insolvens, olje og gass og offshore, oljeservice og shipping, konkurranserett, kontraktsrett og entreprise. 

Du kan alltid kontakte din faste advokatforbindelse her hos oss. Dine spørsmål vil bli håndtert raskt og treffsikkert i samarbeid mellom den advokaten som kjenner virksomheten din best og de som jobber kontinuerlig med spørsmål knyttet til Korona-situasjonen.

Kontaktpersoner