Hopp direkte til innhold

Norges fremste internjurister

Arntzen de Besche har av ratingbyrået Legal 500 blitt valgt som eksklusiv samarbeidspartner til den prestisjetunge kåringen GC Powerlist 2017: Norway.

Kåringen anerkjenner de fremste internjuristene (General Counsels) i Norge, og er basert på nominasjoner fra advokatfirmaene og juridiske avdelinger i norske selskaper og organisasjoner. Ekspertise, erfaring og nytekning er nøkkelord når Legal 500 intervjuer de nominerte og vurderer hvilke internjurister som kommer med på listen. Listen over de fremste internjuristene offentliggjøres på et arrangement hos Arntzen de Besche 21. september.

Advokater i advokatfirmaer og internjurister i norske selskaper og organisasjoner kan gjøre nominasjoner av de General Counsels som fortjener å være med på listen over de fremste General Counsels i Norge. Nominasjoner kan gjøres frem til 1. juli 2017 via følgende link Legal 500 GC Powerlist Norway 2017.

Rollen som internjurist har endret seg gjennom årene med en stadig økende tilstedeværelse når selskapet vurderer strategiske og operative muligheter, utfordringer og trusler. General Counsels og juridiske avdelinger med høy faglig kompetanse kombinert med forretningsforståelse, vil i stor grad kunne bidra i selskapets verdiskaping.

Arntzen de Besche jobber tett med internjurister i store og mellomstore selskaper innen en rekke bransjer og land, og vi kjenner utfordringene de møter. Økende fokus fra toppledelsen og styret innenfor områder som compliance, personvern, datasikkerhet, digitalisering og god virksomhetsstyring skaper nye muligheter og stiller samtidig høyere krav.

Kontaktpersoner