Hopp direkte til innhold

Hvem er Norges fremste internadvokater?

Arntzen de Besche er for tredje året på rad eksklusiv samarbeidspartner og vertskap til Legal 500 i forbindelse med den prestisjefulle kåringen GC Powerlist 2019. Kåringen anerkjenner de fremste internadvokatene i Norge og nøkkelord som beskriver internadvokatene på listen er nytenkning, forretningsforståelse og ekspertise.

Rollen som internadvokat er i stadig endring med et økende fokus fra toppledelsen og styret innenfor områder som blant annet compliance, personvern, datasikkerhet, digitalisering, kunstig intelligens og god virksomhetsstyring. Det gir nye muligheter og stiller samtidig høyere krav til internadvokatene.

Hvordan nominere internadvokater

Advokater i advokatfirmaer og internjuridiske avdelinger i norske selskaper og organisasjoner kan gjøre nominasjoner av de internadvokatene som fortjener å bli anerkjent som de fremste i Norge. 

Kåringen er basert på følgende fire kriterier: 

  1. hvordan internadvokaten endrer eller utvikler holdninger i selskapet de arbeider for eller sektorer deres selskap opererer i,
  2. om de utvikler gode tekniske løsninger for komplekse utfordringer,
  3. om de klarer å skape innovative strukturer som sørger for at internadvokatene driver selskaper fremover, og
  4. om internadvokatene kan lage forretningsløsninger som er gode nok til at andre konserner og selskaper vil adoptere dem.

Nominasjoner kan gjøres via følgende link: GC Powerlist 2019.

Listen over de fremste internjuristene offentliggjøres på et arrangement hos Arntzen de Besche 17. oktober. 

GC Powerlist 2019 og 2020

- Vi har forlenget avtalen med Legal 500 og er sponsor for GC Powerlist i 2019 og 2020, uttaler managing partner Håvard Sandnes. Vi jobber tett med internadvokater i store og mellomstore selskaper, innen en rekke bransjer og land, og vi ser hvor avgjørende internadvokatenes arbeid er for å utvikle selskapene. Rollen som internadvokat blir stadig mer sentral i selskapene og vi ønsker å bidra til at internadvokatenes viktige arbeid løftes frem. Da Legal 500 spurte om vi ville fortsette det gode samarbeidet, var vi ikke i tvil om at det var riktig for oss. 

Kontaktpersoner