Hopp direkte til innhold

Hvem er Norges beste jusstudenter i forhandlingsteknikk?

25. – 27. mars er Arntzen de Besche stolt hovedsponsor og vertskap når jusstudenter i Oslo, Bergen og Tromsø skal konkurrere om den gjeve tittelen «Norges beste jusstudenter i forhandlingsteknikk 2019». Konkurransen avholdes i regi av ELSA Norge.

I februar ble vinnerlagene ved UiO, UiB og UiT Tromsø kåret. Konkurransen bestod av tre runder over tre uker, med et seminar i forkant for å lære grunnleggende kunnskaper om forhandlingsteknikk. Etter kurset sendte lagene inn en skriftlig oppgave, der de åtte beste lagene gikk videre til kvartfinalen, og som kjempet for å komme videre til semifinale og finale. 

For å gi en tverrfaglig vurdering, består dommerpanelet av advokater, politikere og næringsdrivende. Dommerpanelet i år består av Kåre I. Moljord (partner, Arntzen de Besche), Terje Granvang (partner, Arntzen de Besche), Erling Høyte (partner, Arntzen de Besche), Erlend Haaskjold (partner, Arntzen de Besche), Roar Wægger (CEO, Wægger Negotiation Institute), Kristine Beitland (direktør, Microsoft), Arne Fliflet (høyesterettsadvokat og tidligere sivilombudsmann), Lena Lundgreen (direktør, Microsoft), Emilie Enger Mehl (politiker, Senterpartiet), Christer Mjåset (visepresident, Den norske legeforening) og Michael Rummelhoff (seniorrådgiver, Juristforbundet).

Vinnerne av konkurransen får, i samarbeid med Juristforbundet og Arntzen de Besche, sponset reise, opphold, coaching og deltakelse i The International Negotiation Competition. Dette er en prestisjetung årlig konkurranse som i år avholdes i USA.

Dette er det femte året Arntzen de Besche er hovedsponsor og vertskap for forhandlingskonkurransen. 

Kontaktpersoner