Hopp direkte til innhold

Håvard Sandnes ny managing partner i Arntzen de Besche

Vi har gleden av å kunngjøre at Håvard Sandnes overtar lederrollen i Arntzen de Besche etter Sven Iver Steen. Håvard er ekspert innenfor arbeidsrett og startet i Arntzen de Besche i 2014.

- Vi er glade for at Håvard blir ny Managing Partner for Arntzen de Besche, sier Arntzen de Besches styreleder Tron Dalheim. Håvard er kommersiell, analytisk, en sterk jurist og har lenge vært sparringspartner for toppledelsen og styret i norske og utenlandske virksomheter, noe som har gjort at han har opparbeidet seg en betydelig erfaring fra lederskap og prosesser i ulike bransjer som Arntzen de Besche vil dra nytte av. Samtidig vil jeg takke Sven Iver Steen som har gjort en veldig god innsats som managing partner de siste fire årene og som nå går tilbake til å være partner i vår arbeidsrettsavdeling. 

Håvard vil balansere sitt arbeid mellom å være advokat og leder av Arntzen de Besche. 

- Jeg ser frem til å bygge videre på det gode arbeidet som har vært gjort i Arntzen de Besche og sammen med dyktige kolleger videreutvikle firmaet. Vi er i en spennende tid med nye behov fra klienter og ansatte som påvirkes av nye digitale kundeopplevelser, endring av arbeidsprosesser og tettere samarbeid. Vi vil fortsatt ha full trykk på rekruttering og utvikling av de klokeste hodene, og gleder oss til å ta imot flere nye partnere i januar 2019. Selv om jeg vil måtte bruke noe mer tid på lederjobben fremover, vil jeg fremdeles også jobbe tett med noen av våre viktigste klienter.   

Håvard startet i Arntzen de Besche i 2014 og er ekspert på arbeidsrett. Han rådgir først og fremst norske og utenlandske klienter i transaksjoner og arbeidsrettslige spørsmål. Han gir også pensjonsrettslige råd. Håvard representerer hovedsakelig arbeidsgivere, ofte i forbindelse med omorganiseringer og når ansettelsesforhold skal avsluttes. Håvard var tidligere partner og leder av Thommessens arbeidsrettsgruppe. Han har også vært advokat i NHO, konstituert lagdommer i Hålogaland lagmannsrett, og startet karrieren som advokatfullmektig i Arntzen de Besche. Han har i en årrekke vært rangert som en av de ledende advokatene innenfor arbeidsrett av de ratingbyråene Chambers and Partners og Legal 500.  

Kontaktpersoner