Hopp direkte til innhold

Håvard Bergli ny partner i Arntzen de Besche

Det er en stor glede å ønske Håvard Bergli velkommen som ny partner i Arntzen de Besche.

Håvard er trusted advisor for en rekke profilerte og sentrale aktører i eiendomsmarkedet, og jobber med rådgivning innen eiendom, finansiering og investeringer, med hovedvekt på rådgivning i eiendomstransaksjoner. Han startet i 2012 sitt eget advokatfirma hvor han siden oppstart har gjennomført mer enn 100 eiendomstransaksjoner med en totalverdi på nærmere 15 milliarder. Før dette jobbet han som tilrettelegger av eiendomsprosjekter i regi av Selvaag Realkapital AS, Orkla Finans ASA og Fazenda Securities ASA. Håvard har også erfaring som advokat og partner i et advokatfirma. 

Håvard ble i 2019 rangert blant de 10 beste advokatene i Finansavisens advokatundersøkelse innenfor kategorien fast eiendom. 

- Jeg valgte Arntzen de Besche på grunn av at de har et veldig sterkt og anerkjent eiendomsteam. Dessuten er det veldig hyggelige mennesker som jeg kjenner godt etter å ha jobbet sammen på en rekke transaksjoner og prosjekter gjennom mange år. I tillegg er Arntzen de Besche et fullservice advokatfirma med kvalitet i alle ledd. Tiden var kommet for å ekspandere min virksomhet inn i et større firma og da var Arntzen de Besche mitt klare førstevalg. 

- Håvard er svært dyktig og hans bakgrunn fra prosjektfinansiering og verdipapirforetak gjør at han har en unik kompetanse som vil forsterke vår posisjon i eiendomsmarkedet, uttaler Hans Henrik Kværne, leder av eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche.

Kompetanse

Kontaktpersoner