Hopp direkte til innhold

GC Powerlist - kåring av Norges fremste internjuridiske avdelinger

18. oktober ble listen over Norges fremste internjuridiske avdelinger kunngjort på et arrangement hos Arntzen de Besche. Arntzen de Besche har vært eksklusiv sponsor og vertskap for denne kåringen, som utføres av Legal 500.

Kåringen anerkjenner de fremste internjuridiske avdelingene i Norge og er basert på nominasjoner fra advokatfirmaer og internjuridiske avdelinger i norske selskaper og organisasjoner. Legal 500 sitt team har intervjuet alle nominerte og har videre snakket med internjurister og partnere i advokatfirmaer for å ferdigstille listen.

Hvordan skape merverdi? 

Under arrangementet diskuterte en sterkt panel hvordan advokatfirmaer og internjuridiske avdelinger kan samarbeide på best mulig måte. Panelet, bestående av Hans Henrik Klouman (Equinor), Audun Moen (DNB), Siv Jahr (Posten), Gjertrud Helland (Veidekke), Ute J. Quinn (DNO ASA) og Ida Espolin Johnson, delte sine erfaringer og tips til hvordan samarbeidet mellom advokatfirmaer og internjuridiske avdelinger kan skape merverdi for begge sider. Noen av emnene som ble diskutert var hva som bør være førsteprioritet når man velger ekstern advokatforbindelse, advokatfirmaet sin rolle innenfor innovasjon, hvordan sikre at advokatfirmaer og internjuridiske avdelinger har lik forståelse av verdier og etikk, hvordan internjuridiske avdelinger kan sikre at de er den beste klienten, og om teknologi kan endre samarbeidet mellom internjuridiske avdelinger og advokatfirmaer.

Norges fremste internjuridiske avdelinger 

Listen over de som har kommet på GC Powerlist Norway 2018 er tilgjengelig her.

Vi gratulerer de som har kommet på listen, og takker alle de i overkant av 100 internjuristene som deltok på arrangementet for en hyggelig kveld.

En strategisk samarbeidspartner

Arntzen de Besche jobber tett med internjuridiske avdelinger i store og mellomstore selskaper innen en rekke bransjer og land, og vi kjenner utfordringene de møter. Økende fokus fra toppledelsen og styret innenfor områder som blant annet compliance, personvern, datasikkerhet, digitalisering og god virksomhetsstyring skaper nye muligheter og stiller samtidig høyere krav. 

Foto: Legal 500 / Hendel

Kontaktpersoner