Hopp direkte til innhold

Fire nye partnere i Arntzen de Besche

Det er en glede å ønske fire nye partnere velkommen til Arntzen de Besche.

- Vi fortsetter å styrke våre miljøer innenfor M&A og kapitalmarked, entreprise og energi og vi er stolte over at disse fire vil være med på vår offensive vekst, uttaler managing partner Håvard Sandnes. Med rekrutteringen av Susanne og Knut videreutvikler vi vår posisjon innenfor M&A og kapitalmarked og avdelingen har nå 14 partnere. Vårt miljø for entreprise er i sterk vekst og det er svært fortjent at Stian blir partner i avdelingen. Odd-Harald har en posisjon og en kompetanse innenfor energi-, miljø- og klimarett som passer meget godt inn i vårt firma og som vil skape synergier med våre miljøer innenfor M&A, finansering, eiendom, skatt, tvist og entreprise.

Susanne Munch Thore har lang erfaring som advokat med spesialisering innen selskapsrett, selskapsstyring og verdipapirrett, og har betydelig erfaring innenfor M&A og kapitalmarkedstransaksjoner. Hun vil også arbeide med selskapsrettslig og anti-hvitvaskingsrådgivning. Susanne blir en del av M&A-avdelingen. Hun er tidligere partner (1993-2018) og managing partner (2011-2016) i Wikborg Rein. Susanne har omfattende styreerfaring, og er styreleder i Oslo Areal AS og styremedlem i blant annet Odfjell Drilling Ltd og Argentum Fondsinvesteringer AS. Hun innehar i tillegg verv i andre selskaper og organisasjoner. 

Odd-Harald B. Wasenden er Dr juris fra Universitetet i Oslo og har over 20 års erfaring som advokat i Wikborg Rein og i Wiersholm. Odd-Harald er anerkjent som en av Norges fremste advokater innenfor fornybar energi- og klimarett og arbeider bredt innenfor energi- og petroleumsrett, kontraktsrett, børs- og verdipapirrett og miljørett. Han har betydelig erfaring som rådgiver innenfor energisektoren, herunder fra omfattende «in-house» arbeid i Statnett og i Nasdaq. Han har videre spesialkompetanse knyttet til finansmarkedsregulering og yter bistand i forbindelse med handel med energi, utslippskvoter og finansielle instrumenter. Odd-Harald blir en del av vår avdeling for olje, offshore og energi. 

Stian Heimdal har betydelig erfaring innenfor entreprise og har særskilt erfaring med bistand til store prosjekter knyttet til samferdsel, infrastruktur og landanlegg. Stian bistår byggherrer, entreprenører og rådgivere i alle prosjektfaser. Han har også erfaring med bygge- og anleggssektorens tilgrensende rettsområder. Stian har tidligere vært advokat i Veidekke Entreprenør og AF Gruppen, i tillegg til erfaring som advokat i Arntzen de Besche.

Knut Martinsen har betydelig erfaring som transaksjonsadvokat, både med M&A og kapitalmarkedstransaksjoner. Han blir en del av vår avdeling for M&A og Kapitalmarked, og vil også arbeide tett med vår teknologiavdeling. Knut kommer fra stillingen som legal counsel i EVRY hvor han har vært i 3 år. Der har han jobbet med flere større teknologitransaksjoner, blant annet fusjonen mellom EVRY og Tieto. Før EVRY jobbet Knut som advokat i Thommessens transaksjonsavdeling hvor han var i 10 år.  

Fra venstre: Knut Martinsen, Susanne Munch Thore, Odd-Harald B. Wasenden, Stian Heimdal

Kontaktpersoner