Hopp direkte til innhold

Deltakelse i paneldebatt under Børsrettsdagene 2018

Oslo Børs og Juristenes Utdanningssenter inviterer til årets viktigste møteplass for alle som er interessert i børs- og verdipapirrett. Nærmere 350 deltakere er påmeldt til arrangementet. Marianne Sahl Sveen fra Arntzen de Besche deltar i paneldebatt om aktuelle saker fra Oslo Børs i 2017 under arrangementet som avholdes 29. og 30. januar.

Marianne Sahl Sveen er partner i vår Corporate/M&A avdeling og arbeider hovedsakelig med kapitalmarkedstransaksjoner, verdipapirrett og M&A, med særlig fokus på noterte og internasjonale grensekryssende transaksjoner. Sveen har lang erfaring med børsnoteringer og har deltatt som juridisk rådgiver i en rekke av de større kapitalmarkedstransaksjonene i det norske markedet de siste årene. Hun har i tillegg erfaring fra bl.a. Finanstilsynet.

Arrangørene av Børsrettsdagene har følgende omtale av arrangementet:

«Tradisjonen tro samles landets fremste eksperter innen børs- og verdipapirretten på Børsrettsdagene, for å dele av sine erfaringer og kunnskaper. 2018 er året for implementering av omfattende endringer i regelverk for børs- og verdipapirområdet. MiFID II/MiFIR, MAR, Transparency og Emir er på full fart inn i norsk lovgivning, med store konsekvenser for børsnoterte selskaper, verdipapirforetak, banker og rådgivere.»

Mer informasjon om arrangementet er tilgjengelig her

Kompetanse