Hopp direkte til innhold

Christian Backe ny partner i Arntzen de Besche

Det er en stor glede å ønske Christian velkommen som partner i Arntzen de Besche.

Christian blir en del av vår faggruppe innenfor Arbeidsliv, og han bistår først og fremst norske og internasjonale klienter med rådgivning, tvisteløsning og prosedyre innenfor arbeidsrett og pensjon. Han har bred erfaring med tvisteløsning og har bistått klienter i samtlige instanser for de ordinære domstolene. Han har særlig kompetanse innen omorganisering og endring av virksomheter, herunder virksomhetsoverdragelser, nedbemanning og endring av pensjonsordninger.                      

Christian har over 10 års erfaring fra Advokatfirmaet BAHR og har erfaring som dommerfullmektig.

- Jeg valgte Arntzen de Besche på grunn av firmaets sterke og anerkjente arbeidslivsavdeling. Arntzen de Besche har et stort fagmiljø og ressurser til å håndtere alle typer saker og klienter. I tillegg er Arntzen de Besche et fullverdig advokatfirma med kvalitet i alle ledd, uttaler Christian Backe. 

- Christian er faglig sterk, har et kommersielt tankesett og vi er stolte av å ha rekruttert ham, uttaler Knut Marius Sture, leder av avdelingen for Arbeidsliv. Hans kompetanse passer meget godt inn i vår avdeling, og bekrefter vår posisjon som det ledende miljøet i Norge på arbeidsrett og pensjon. 

Kompetanse

Kontaktpersoner