Hopp direkte til innhold

Arntzen de Besche på Arendalsuka

Arendalsuka avholdes 12. – 17. august og er en av de viktigste møteplassene i næringslivet. Vår partner Svein Terje Tveit deltar i paneldebatt i regi av Norge203040 om grønn konkurransekraft, og fra Arntzen de Besche deltar et team på fire advokater.

Paneldebatt 

I paneldebatten deltar også følgende sentrale personer fra næringslivet og politikken: 

Vi ser frem til å diskutere hvor vi er, tre år etter ekspertutvalgets rapport om grønn konkurransekraft, og bidra med innspill til hvordan jussen kan være en pådriver til det grønne skiftet. 

Norge203040 er et næringsdrevet klimainitiativ med formål om å være en pådriver for å nå Norges klimamål innen 2030. Arntzen de Besche er medlem av koalisjonen i Norge203040. Koalisjonen består blant annet av Equinor, DNV GL, Storebrand, Coca Cola, Agder Energi, TINE, Veidekke, IKEA, Snøhetta, Sparebank1 Forsikring og Statkraft. 

- Vi ser begynnelsen på en grønn omstilling i norsk næringsliv, og jussen vil stå sentralt i denne omstillingen, sier Håvard Sandnes, managing partner i Arntzen de Besche. Advokatfirmaene ser med glede at dagens talenter har et sterkt miljø- og bærekraftsengasjement som vi også ser hos våre klienter, utdyper Sandnes videre.

Møteplassen for næringsliv, politikk og jus 

Under Arendalsuka avholdes det seminarer, debatter mellom politikere og fagfolk, og dette er en arena hvor interesseorganisasjoner, politiske partier, veldedige organisasjoner og statlige etater presenterer seg. Et team fra Arntzen de Besche deltar på Arendalsuka for å videreutvikle samarbeidet og forståelsen av norsk næringsliv, bli inspirert til å tenke nytt og se hvordan jussen i enda større grad kan brukes til å jobbe frem bærekraftige løsninger som kommer samfunnet til gode. 

Kontaktpersoner