Hopp direkte til innhold

Arntzen de Besche med sterke resultater på rankingen IFLR 1000

Resultatene fra ratingbyrået IFLR 1000 er klare: Arntzen de Besche er rangert i Tier 2 innenfor alle områdene, og 16 advokater blir rangert som en av de beste innen sine fagområder – noe som tilsvarer en 5. plass i bransjen.

Ratingbyrået som har rangert advokatfirmaer siden 1990 er i dag en av de mest anerkjente rangeringene i advokatbransjen. Arntzen de Besche er rangert i Tier 2, som er nest høyeste nivå, innenfor alle områder rangeringen omhandler: Banking and Finance, Capital Markets: Debt, Capital Markets: Equity, M&A, og Project development. 

- Vårt fokus på å styrke miljøene innenfor bank og finans, M&A og kapitalmarked har gitt utslag i blant annet bedre resultater på rankingene, og at vi tar stadig nye markedsandeler. Vi jobber med noen av de største og mest komplekse prosjektene i Norge innenfor en rekke bransjer og fagområder, noe IFLR 1000 anerkjenner, forteller managing partner, Håvard Sandnes. 

16 advokater med sterke individuelle resultater

En viktig del av rangeringen er listen over hvilke advokater som er de beste innenfor sine fagområder. Derfor er det ekstra hyggelig å se at 16 av våre advokater er rangert på listen.

De som høster anerkjennelse er; Jon Martin Atkinson, Espen I. Bakken, Per Dagslet, Rune Haglund, Lars Horgen Hinze, Henrik Braavold Johansen, Trond Kildal, Vidar Løhre, Marianne Lind Sahl, Wenche Maartmann-Moe, Rune Omdahl, Anders Rødland, Reidar Smedsvig, Atle Stensrud, Pål Sveinsson og Siril Visnes. 

- Vi er aldri bedre enn vårt siste oppdrag, men det er hyggelig å se anerkjennelsen vi mottar i denne rangeringen. Spesielt hyggelig er det å se at mange av våre nye partnere de siste årene oppnår sterke resultater individuelt, avslutter Sandnes.

Du kan se mer om våre resultater her