Hopp direkte til innhold

Arntzen de Besche er nominert av MergerMarket til prisen "Norway M&A Legal Adviser of the Year”

Vi gleder oss over å være nominert til prisen “Norway M&A Legal Adviser of the Year” i forbindelse med kåringen Mergermarket European M&A Awards 2018. MergerMarket er et ledende uavhengig analysebyrå med en omfattende database over oppkjøp og fusjoner verden over.

Kåringen fremhever de advokatfirmaer som har vært involvert i flest, størst og de mest kompliserte transaksjonene i perioden Q4 2017 – Q3 2018. I nevnte periode har Arntzen de Besche vært involvert i en rekke større og komplekse transaksjoner som blant annet:

Flere av våre advokater er også rangert som noen av de mest aktive juridiske rådgiverne i Norge.

M&A er et satsningsområde i Arntzen de Besche og har blitt ytterligere styrket de siste årene med interne og eksterne partnerrekrutteringer. M&A-miljøet i Arntzen de Besche teller nå 13 partnere og 29 medarbeidere totalt.

De siste fem årene har Arntzen de Besche bistått i transaksjoner med en totalverdi på mer enn 300 milliarder norske kroner (kilde: MergerMarket).

De andre firmaene som har blitt nominert til prisen, er BA-HR, Schjødt og Wikborg Rein. Listen over firmaene som er nominert til Mergermarket European M&A Awards 2018 er tilgjengelig her.

Kompetanse

Kontaktpersoner