Hopp direkte til innhold

Arntzen de Besche er hovedsponsor for International Negotiation Competition for Law Students (INC)

INC avholdes denne uken og er finalen for vinnerlagene fra de nasjonale forhandlingskonkurransene som ble avholdt tidligere i år. Totalt deltar nærmere 150 juridiske talenter fra mer enn 30 land som blant annet USA, England, Tyskland, India, Canada, Frankrike, Japan, Australia, Wales, Polen og Singapore.

I år er Juristforbundet vertskap for konkurransen, og har, i tillegg til Arntzen de Besche, med seg samarbeidspartnerne ELSA, UiO, Juristenes Utdanningssenter og Dispute Resolution Forum.

Konkurransen innledes tirsdag 27. juni 2017 med foredragsserien masterclass. Temaet for masterclass er interkulturelle forhandlinger og samler ledende internasjonale akademikerne og eksperter på forhandling til en møteplass for læring, refleksjon og kunnskapsdeling. Erlend Haaskjold, partner i Arntzen de Besche, er en av foredragsholderne.

I konkurransen vil to lag (som består av to jusstudenter hver) forhandle med hverandre innen internasjonale transaksjoner eller internasjonale tvister. Dommerpanelet består av juridiske eksperter fra næringslivet og akademia fra deltakerlandene. Arntzen de Besche-partner Kåre I. Moljord er en del av dommerpanelet i konkurransen.

Lørdag 1. juli avsluttes INC 2017 med formell middag og premieutdeling i Nobel Peace Center.

Den norske finalen ble avholdt hos Arntzen de Besche i mars i år. Studentene Tonje B. Onsøien og Malin Granli ved Universitet i Oslo vant finalen og får æren av å representere Norge i INC.

Om INC

INC startet i 1998 og er den eldste og mest anerkjente konkurransen som fokuserer på internasjonale forhandlinger for jusstudenter. Konkurransen tilbyr et unikt utdanningsprogram for internasjonal utøvelse av jus.